23.10
2020

Laikinai keičiasi siuntų pristatymo tvarka raudonoje zonoje esančiose savivaldybėse

Siekdami apsaugoti tiek savo darbuotojus, tiek klientus ir maksimaliai užkirsti kelią užsikrėtimui koronavirusu, imamės papildomų atsargumo priemonių. Kurjeriai dirba su respiratoriais ir vienkartinėmis pirštinėmis, nuolat dezinfekuoja rankas. Per kiekvieną vizitą prie paštomato dezinfekuojami visi kurjerio ir klientų liečiami paštomato paviršiai.
Taip pat įvedami laikini siuntų pristatymo pakitimai karantinuojamose savivaldybėse:

·       Laikinai stabdoma kurjerinių siuntų pristatymo paslauga privatiems klientams karantinuojamuose miestuose. Siekiant maksimaliai sumažinti kontaktą ir koronaviruso plėtros galimybes, visos kurjerinės siuntos, pagal adresą skirtos į raudonoje zonoje esančius miestus, bus nukreiptos į paštomatus be išankstinio perspėjimo.
 
·       Kurjerinės siuntos bus toliau pristatomos karantinuojamų miestų rajono gyventojams. Kurjerinės siuntos, skirtos į raudonoje zonoje esančių miestų rajonus, bus ir toliau pristatomos į nurodytą adresą, jei to pageidaus klientas. Atsižvelgdami į klientų galimybes atsiimti siuntą paštomatuose, pasiūlysime siuntas peradresuoti į paštomatą. Siuntos bus peradresuojamos TIK gavus kliento sutikimą.
 
·       Stabdoma kurjerinių siuntų paėmimo iš nurodyto adreso paslauga privatiems klientams visoje Lietuvoje. Nuo šiol norėdami išsiųsti siuntą, privatūs klientai galės tai padaryti tik paštomatu. Verslo klientams kurjerinių siuntų paėmimas iš nurodyto adreso vyks įprasta tvarka.
 
·       Verslo klientams kurjerinės siuntos bus pristatomos bekontakčiu būdu. Kurjeris, atvykęs pristatyti siuntos, paprašys gavėjo atsitraukti, padės siuntą ant žemės, atsitrauks, paprašys gavėjo pasirašyti ant siuntos etiketės, o pasirašytą etiketę nufotografuos kaip įrodymą, kad siunta buvo pristatyta gavėjui.
 

Visos paštomatinės siuntos bus pristatomos TIK į paštomatus. Jeigu klientas dėl karantino sąlygų negalės atsiimti siuntos iš paštomato ar dėl kitų priežasčių neturės galimybių nuvykti iki paštomato, kviesime jį susisiekti su klientų aptarnavimo centru, kur individualiai bus sprendžiama situacija, kad visos siuntos pasiektų klientus.
 

 
Likite sveiki,
Omniva

Atgal

Atgal į naujienų pagrindinį puslapį

Savitarna verslui Prisijungti
Savitarna privatiems Prisijungti

Pagrindinis ofisas: Kauno g. 10, Ramučiai
LT-54466 Kauno rajonas
Vilniaus padalinys: Kirtimų 47-210, LT-02244 Vilnius

Įmonės kodas 300087912
PVM mokėtojo kodas LT100001549013
Bankas SEB bankas
A/s LT06 7044 0600 0472 4666

Informacija apie paslaugas klientams:
8 700 55077
Darbo laikas: I-V 8:00-19:00